General thread to post forum problems

  • 5 Replies
  • 20632 Views

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ForstAMoon

  • *
  • Hoaxer
  • Posts: 1126
    • Show all replies

Re: Thread to post forum problems

  • on: February 17, 2011, 02:32:41 PM
I started to have problems today as well. Cannot access any page on the site, it just says "can't find the server". I can only get via proxy now, but cannot get via standard connection.

Souza,
I have also sent you PM with the problem.
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 PM by Guest »

Offline ForstAMoon

  • *
  • Hoaxer
  • Posts: 1126
    • Show all replies

Re: Thread to post forum problems

  • on: February 17, 2011, 08:50:21 PM
Quote from: "Andrea"
Quote from: "ForstAMoon"
I started to have problems today as well. Cannot access any page on the site, it just says "can't find the server".

I'm glad I'm not the only one getting that message.  Not that I want anyone to have problems accessing the site, but I was only getting that message on my computer at work, which is firewalled to the max.  It's only been in the last couple of days I haven't had any access at all and I was worried that the techie guys removed the site from my computer or something because I would be on it all day instead of working...  :?  :lol:   I have a lot of free time with my day job...

Oh, it works fine for me already. I hope your problem is gone also :)
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 PM by Guest »

Offline ForstAMoon

  • *
  • Hoaxer
  • Posts: 1126
    • Show all replies

Re: Thread to post forum problems

  • on: February 20, 2011, 01:10:52 PM
oh, the forum not working for me again :(  cannot log in via normal connection, only via proxy. It says, Safari can't find a server :(
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 PM by Guest »

Offline ForstAMoon

  • *
  • Hoaxer
  • Posts: 1126
    • Show all replies

Re: Thread to post forum problems

  • on: February 26, 2011, 11:06:00 AM
Quote from: "Gema"
Just noticed I have 4 pm in my outbox waiting to reach the receiver. Why is this happening?

I think the messages are in outbox until the addressee reads them.
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 PM by Guest »

Offline ForstAMoon

  • *
  • Hoaxer
  • Posts: 1126
    • Show all replies

Re: Thread to post forum problems

  • on: January 24, 2012, 06:09:48 PM
errrr oh no !

It looks like one of those scams that have been floating around lately. Just do not click on it, and try to clean all your cookies and cache.